Finansiering

Vi hjälper er med olika finansieringslösningar som passar just er och det fordon ni önskar köpa. Vi samarbetar med några av de marknadsledande finansieringsbolagen för att hitta den bästa finansieringslösningen för dig som kund.

Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Affärsidé är att skapa mervärde för kunder och leverantörer genom att erbjuda riktigt bra finansieringstjänster. De flesta av kunder är små och medelstora företag samt privatpersoner.

Genom WASA Kredit får du mer än 30 års erfarenhet av finansiering och långsiktiga relationer inom många olika branscher.

Det gör att du kan känna dig trygg och enkelt göra affärer när och var du vill. Om du har frågor eller behöver ett klokt råd kan du alltid ringa och mejla. Vi finns till hands, även på helger.

Allt sköts digitalt idag och signeras med mobilt bankid.


Att låna pengar till din nya bil ska kännas tryggt, säkert och såklart vara en smidig process. Vare sig det gäller ett lån till din första bil eller till din nya familjebil så finns MyMoney här för att hjälpa dig. Lånet skräddarsys för dig och efter dina förutsättningar och den bästa personliga servicen för att du ska känna dig nöjd med ditt lån.

Här är några av fördelarna med att ansöka om billån hos MyMoney:

Enkel och snabb ansökningsprocess
Snabba utbetalningar
Svar på ansökan inom 24 timmar
Experter på billån hjälper dig